Branduri de top

Succesul START SA se datorează şi colaborării cu producători de top, compania fiind în prezent unul dintre cei mai importanţi importatori şi distribuitori pentru brandurile VARTA, Remington, ETI, SuperMax si Spontex.


 

Companie originara din Germania, parte a grupului international de firme Spectrum Brands, specializata pe productia de baterii, acumulatori, incarcatoare de baterii si lanterne.

Prin calitatea produselor sale ("Made in Germany") Varta a reusit sa se impuna ca o marca de top pe piata din Romania precum si la nivel international.

.

 

Remington este unul dintre liderii mondiali in produse de ingrijire a parului, aparate de ras, aparate de tuns si epilare.


află mai multe

 

 

Napolitane gustoase, fursecuri cu ciocolată, turtă dulce cu umplutură delicioasă de mere sau prune.

 

află mai multe

Osram ofera o gama larga de becuri halogene, fluorescente, compacte, LED-uri, tuburi fluorescente, becuri cu descarcare (HID) si becuri speciale.

află mai multe

 

Russell Hobbs şi-a construit reputaţia unui brand puternic şi stilat în domeniul aparatelor electrocasnice pentru bucătărie îm cei peste 50 de ani de existenţă pe piaţa mondială.

află mai multe

 

 

 


O marcă de încredere în peste 140 de ţări, Super-Max este al 2-lea producător de aparate de ras din lume, în volum. Brandul oferă o gamă completă de produse pentru bărbierit ce cuprinde pe lângă o mulţime de inovaţii în materie de aparate de ras şi o serie de creme, geluri şi loţiuni pentru toate tipurile de piele.


 

 

Produse delicioase pentru toate gusturile. Biscuiţi simpli sau cu cremă, biscuiţi speciali pentru bebeluşi şi copii, sticksuri crocante, covrigei savuroşi, biscuiţi digestivi. O gamă completă pentru deliciul zilnic al celor mai mofturoşi!

 


află mai multe

 

 

Cereale pentru un stil de viaţă sănătos. Marca Hahne oferă o varietate de produse,  de la clasicii fulgi de porumb, până la musli delicios cu fructe sau cu ciocolată, pentru un regim de viaţă sănătos al întregii familii.

 

 

află mai multe

 

Fructe confiate, alune şi nuci, într-o alegere de sortimente ce îi vor încânta si pe cei mai pretenţiosi. Un motiv în plus pentru afaceri sanatoase!

află mai multe

 

 

 

 


Noutăţi


START SA aduce pe piata din România produsele Sweet Plus - biscuiți și napolitane gustoase sub deviza "Să facem viața mai dulce!"

Biscuiții Sweet Plus pot fi achiziționați din rețeaua de hypermarketuri Auchan și Cora

Pentru detalii legate de brandurile din portofoliul nostru, vă rugăm să ne contactaţi.

***

Anul 2011 aduce în portofoliul  START SA un nou brand internaţional: MAPA - SPONTEX. Produsele comercializate sub umbrela acestui brand renumit sunt special concepute pentru a îmbunătăţi eficienţa, comfortul şi bunăstarea personală a fiecăruia dintre noi.


Îngrijirea locuinţei dumneavoastră este de acum mult mai uşor de întreţinut cu ajutorul produselor SPONTEX: bureţi de vase, lavete de bucătărie, lavete de uz general, mânuşi menajere, mopuri şi mături. 

  • Pentru detalii legate de brandurile din portofoliul nostru, vă rugăm să ne contactaţi.