Furnizori

Colaborarea cu furnizorii noştri se bazează în principal prin stabilirea unui parteneriat de lungă durată, ghidat de obiective comune.

 

 

 

Subdistribuitori locali
Pentru a putea asigura prezenţa la nivelul întregii ţări a produselor din portofoliu, reţeaua de distribuţie a START SA este formată din 5 filiale regionale şi o reţea de subdistribuitori. Lista acestora poate fi consultată integral, aici.

 

Clienţi

Experienţa acumulată în cei 18 ani de activitate pe piaţa din România ne-a ajutat să putem afirma astăzi că suntem o companie de distribuţie cu acoperire naţională şi peste 10.000 de clienţi activi.

 

Retaileri internaţionali
Colaborăm cu toate reţelele de magazine internaţionale prezente pe piaţa din România - REWE, SELGROS, CARREFOUR, DELHAIZE – Profi, Megaimage, CORA, Billa, Kaufland, Auchan, etc.

 

Reţele naţionale
Retailerii locali reprezintă un segment important de clienţi pentru compania noastră.  Tradiţia îndelungată a parteneriatelor încheiate pe acest segment ne conferă posibilitatea de a oferi produsele din portofoliu unui număr cât mai mare de consumatori finali. 

 

Comerţ tradiţional
Produsele noastre sunt distribuite într-un număr mare de magazine alimentare mai mari sau mai mici, supermarketuri locale, minimarketuri şi chiar chioşcuri, atât în mediul urban cât şi în cel rural, la nivelul întregii ţări.

 

 

Reţele de benzinării
Suntem de asemenea prezenţi în principalele lanţuri de benzinării din România: Mol, Petrom, OMV, Rompetrol.