E-mail:  office@start-distribution.ro | Telefon: +40213522949

MERCANTIZARE

Conceptul de merchandising sau mercantizare este strans legat de mixul de marketing, respectiv de cei 4P: produs, pret, plasare si promovare. Merchandising-ul reprezinta promovarea la locul vanzarii, cuprinzand tehnici prin care in interiorul unei unitati comerciale este atras si dirijat interesul clientilor catre un anume produs. Merchandising-ul va rezolva probleme precum: maniera de a structura unitatea comerciala in raioane, selectarea mobilierului adecvat, alegerea unor servicii de oferit, realizarea unui echilibru intre estetic si functional al dispunerii raioanelor si marfurilor, etalarea ofertei si gestionarea acesteia, asigurarea diversitatii sortimentale potrivit cu cerintele clientilor, deplasarea facila a acestora catre raioane. Detalii precum hotararea asupra cantitatii de produse de expus, selectarea unui anume loc pentru un anume produs si aranjarea vitrinei tin de merchandising. Scopul este de a creste rentabilitatea magazinului. Ca metode folosite, se apeleaza la fractionare, ambalaj, etalare s.a Merchandising-ul adapteaza sistemul de servicii de dinainte si de dupa vanzare la cerintele consumatorilor, la nevoile acestora.

 

RETAILERI INTERNAȚIONALI

Colaborăm cu toate reţelele de magazine internaţionale prezente pe piaţa din România: Selgros, Carrefour, Ahold Del Haize, Profi, Cora, Kaufland, Auchan, Metro.

RETELE NAȚIONALE

Retailerii locali reprezintă un segment important de clienţi pentru compania noastră.  Tradiţia îndelungată a parteneriatelor încheiate pe acest segment ne conferă posibilitatea de a oferi produsele din portofoliu unui număr cât mai mare de consumatori finali. 

REȚELE DE BENZINĂRII
Suntem de asemenea prezenţi în principalele lanţuri de benzinării din România: Mol, Petrom, OMV, Rompetrol.

COMERȚ TRADIȚIONAL
Produsele noastre sunt distribuite într-un număr mare de magazine alimentare mai mari sau mai mici, supermarketuri locale, minimarketuri şi chiar chioşcuri, atât în mediul urban cât şi în cel rural, la nivelul întregii ţări.

Doriti mai multe informatii?

ILFOV

Sediul central Str. Ardealului, nr. 7, Otopeni, jud. Ilfov

tel: +4021 352 29 49; office@start-distribution.ro

Iaşi

Str. Trei Fântâni, Şos Variantă Iaşi-Tomeşti,
jud. Iaşi

tel: 0742 109 212

Brăila

Şos. Râmnicu Sărat, nr. 88, Lot 6/1/1/6/4, Clădire C9, ap. 2, jud. Brăila

tel: 0742 109 212

Braşov

Str. Izvorului, nr.12, sat Tărlungeni,
jud. Braşov

tel: 0751 069 759

Timişoara

Calea Sagului, nr. 153,
jud. Timiş

tel: 0734 766 461

Cluj

Str. Clujului, nr. 71, sat Sânicoară, com. Apahida,
jud. Cluj

tel: 0744 348 541