E-mail:  office@start-distribution.ro | Tel: +40213522949

PREZENTARE COMPANIE

Compania START SA este una dintre primele companii de distribuţie baterii şi produse de larg consum (FMCG) din Romania, cu o experienţă începând din 1994. Portofoliul de produse al companiei a crescut an de an, cu branduri de top, ca: Remington, Russell Hobbs, Rayovac, Osram, Start (surse de iluminat şi prelungitoare), Tetra, 8 in 1, Iams, Eukanuba (hrană pentru animale), Spontex (produse pentru curăţenie), Calypso (îngrijire personală), Bros (repelenţi), Biopon (îngrăşăminte), SuperMax (razoare şi produse de îngrijire personală), Sweet Plus (dulciuri, biscuiţi), Del Monte (fructe şi legume conservate).

Misiunea noastră
Misiunea noastră este să oferim partenerilor servicii de vânzare, trade marketing și logistice de calitate, la preţuri competitive. Experienţa de peste 27 de ani în activitatea de distribuţie pentru diverse branduri de larg consum ne-a conferit know-how-ul necesar conceperii unui sistem integrat de procese şi operaţiuni care asigură managementul integrat al tuturor paşilor „de la comandă la livrare” a produselor dumneavoastră.

SERVICII

În scopul susținerii unui business complex şi într-o continuă dezvoltare, Start SA a implementat un sistem de tip WMS (Warehouse Management System), care asigură administrarea activităților conexe serviciilor de depozitare (intrări de marfa, picking, localizarea mărfurilor, livrari, inventariere).

Compania noastră deţine o structură regională bine organizată în jurul celor 2 platforme logistice principale situate în Bucureşti şi Braşov.
Centrul logistic Bucureşti oferă un spaţiu de depozitare de 2500 paleti, structurat în 2 compartimente: produse alimentare 450 paleti  şi produse non-alimentare 2050 paleti. Spaţiul de birouri aferent sediului central Bucureşti însumează 900 mp.

Centrul logistic Braşov a fost inaugurat la finalul anului 2011. Suprafaţa de depozitare este de 3300 paleti, structurată în 3 compartimente ce pot fi gestionate independent iar spaţiul de birouri, de 750 mp. În afara acestora, cumulăm aproximativ 1200 paleți în cele 4 depozite satelit situate în Cluj, Timișoara, Iași, Brăila, ce sunt aprovizionate de platformele logistice principale.

Vânzări, marketing & category captainship
Într-o eră a consumatorului bombardat de foarte multe produse şi servicii, şi totodată de o multitudine de mesaje publicitare este tot mai greu să îl determini să aleagă produsele tale. Departamentele de vânzări şi marketing ale companiei analizează în permanenţă împreună cu partenerii informaţiile din piaţă şi structurează strategia de branding în concordanţă cu situaţia existentă.
Stabilim cu eficienţă toate detaliile acţiunilor de marketing, avem experienţă şi expertiză, iar implementarea cu succes este unul dintre atuurile noastre.

Doriti mai multe informatii?

Ilfov

Str. Ardealului, nr. 7, Otopeni, jud. Ilfov; office@start-distribution.ro

tel: +4021 352 29 49

Iaşi

Str. Trei Fântâni, Şos Variantă Iaşi-Tomeşti, jud. Iaşi

tel: 0742 109 212

Brăila

Şos. Râmnicu Sărat, nr. 88, Lot 6/1/1/6/4, Clădire C9, ap. 2, jud. Brăila

tel: 0742 109 212

Braşov

Str. Izvorului, nr.12, sat Tărlungeni, jud. Braşov         

tel: 0751 069 759

Timişoara

Calea Sagului, nr. 153, Timișoara, jud. Timiş            

tel: 0734 766 461

Cluj

Str. Clujului, nr. 71, sat Sânicoară, com. Apahida, jud. Cluj

tel: 0744 348 541