E-mail:  office@start-distribution.ro | Tel: +40213522949

MERCANTIZARE

Conceptul de merchandising sau mercantizare este strans legat de mixul de marketing, respectiv de cei 4P: produs, pret, plasare și promovare. Merchandising-ul reprezintă promovarea la locul vânzării, cuprinzând tehnici prin care în interiorul unei unități comerciale este atras și dirijat interesul clienților către un anume produs. Merchandising-ul va rezolva probleme precum: maniera de a structura unitatea comercială în raioane, selectarea mobilierului adecvat, alegerea unor servicii de oferit, realizarea unui echilibru între estetic și funcțional al dispunerii raioanelor și mărfurilor, etalarea ofertei și gestionarea acesteia, asigurarea diversității sortimentale potrivit cu cerințele clienților, deplasarea facilă a acestora către raioane. Detalii precum hotărârea asupra cantității de produse de expus, selectarea unui anume loc pentru un anume produs și aranjarea vitrinei. Scopul este de a crește rentabilitatea magazinului. Ca metode folosite, se apelează la fracționare, ambalaj, etalare s.a. Merchandising-ul adaptează sistemul de servicii de dinainte și de după vânzare la cerințele consumatorilor, la nevoile acestora.

 

RETAILERI INTERNAȚIONALI

Colaborăm cu toate reţelele de magazine internaţionale prezente pe piaţa din România: Selgros, Carrefour, Ahold Del Haize, Profi, Cora, Kaufland, Auchan, Metro.

RETELE NAȚIONALE

Retailerii locali reprezintă un segment important de clienţi pentru compania noastră.  Tradiţia îndelungată a parteneriatelor încheiate pe acest segment ne conferă posibilitatea de a oferi produsele din portofoliu unui număr cât mai mare de consumatori finali. 

REȚELE DE BENZINĂRII
Suntem de asemenea prezenţi în principalele lanţuri de benzinării din România: Mol, Petrom, OMV, Rompetrol.

COMERȚ TRADIȚIONAL
Produsele noastre sunt distribuite într-un număr mare de magazine alimentare mai mari sau mai mici, supermarketuri locale, minimarketuri şi chiar chioşcuri, atât în mediul urban cât şi în cel rural, la nivelul întregii ţări. 

Doriti mai multe informatii?

Ilfov

Str. Ardealului, nr. 7, Otopeni, jud. Ilfov; office@start-distribution.ro

tel: +4021 352 29 49

Iaşi

Str. Trei Fântâni, Şos Variantă Iaşi-Tomeşti,
jud. Iaşi

tel: 0742 109 212

Brăila

Şos. Râmnicu Sărat, nr. 88, Lot 6/1/1/6/4, Clădire C9, ap. 2, jud. Brăila

tel: 0742 109 212

Braşov

Str. Izvorului, nr.12, sat Tărlungeni, jud. Braşov         

tel: 0751 069 759

Timişoara

Calea Sagului, nr. 153, Timișoara, jud. Timiş            

tel: 0734 766 461

Cluj

Str. Clujului, nr. 71, sat Sânicoară, com. Apahida, jud. Cluj

tel: 0744 348 541