E-mail:  office@start-distribution.ro | Tel: +40213522949

DESPRE NOI

Compania START SA este una dintre primele companii de distribuţie baterii şi produse de larg consum (FMCG) din Romania, cu o experienţă de peste 27 de ani. Portofoliul de produse al companiei a crescut an de an, cu branduri de top, ca: Remington, Russell Hobbs, Rayovac, Osram, Start (surse de iluminat şi prelungitoare), Tetra, 8 in 1, Iams, Eukanuba (hrană animale), Spontex (produse pentru curăţenie), Calypso (îngrijire personală), Bros (repelenţi), Biopon (îngrăşăminte), SuperMax (razoare şi produse de îngrijire personală), Sweet Plus (dulciuri, biscuiţi), Del Monte (fructe şi legume conservate).

Misiunea noastră este să oferim partenerilor servicii logistice de calitate, la preţuri competitive şi în timp real. Experienţa de peste 27 de ani în activitatea de distribuţie pentru diverse branduri de larg consum ne-a conferit know-how-ul necesar conceperii unui sistem integrat de procese şi operaţiuni care asigură managementul integrat al tuturor paşilor "de la comandă la livrare" a produselor dumneavoastră. În scopul sustinerii unui business complex şi într-o continuă dezvoltare, START SA a implementat sistem de tip WMS (Warehouse Management System), care asigură administrarea activitatilor conexe serviciilor de depozitare (intrari de marfa, picking, localizarea marfurilor, livrari, inventariere).

Distribuţie în nume propriu; Logistică de depozitare şi transport; Food & non-food broker; Managementul relaţiei cu clienţii; Marketing şi category management; Merchandising & Trade marketing; Etichetare şi logistică promoţii

Compania noastră deţine o structură regională bine organizată în jurul celor 2 platforme logistice principale situate în Bucureşti şi Braşov. Centrul logistic Bucureşti oferă un spaţiu de depozitare de 1700 mp structurat în 2 compartimente: produse alimentare 380 mp şi produse non-alimentare 1000 mp. Spaţiul de birouri aferent sediului central Bucureşti însumează 900 mp.

Centrul logistic Braşov a fost inaugurat la finalul anului 2011. Suprafaţa de depozitare este de 2250 mp, structurată în 3 compartimente ce pot fi gestionate independent: 2 compartimente destinate produselor alimentare de 750 mp fiecare şi 1 compartiment pentru produse non-alimentare (750 mp). Incluzând spaţiul de birouri, de750 mp, suprafaţa totală este de 3000 mp.

Într-o eră a consumatorului bombardat de foarte multe produse şi servicii, şi totodată de o multitudine de mesaje publicitare este tot mai greu să îl determini să aleagă produsele tale. Departamentele de vânzări şi marketing ale companiei analizează în permanenţă împreună cu partenerii informaţiile din piaţă şi structurează strategia de branding în concordanţă cu situaţia existentă. Stabilim cu eficienţă toate detaliile acţiunilor de marketing, avem experienţă şi expertiză, iar implementarea cu succes este unul dintre atu-urile noastre.

Centre regionale

ILFOV

Sediul central Str. Ardealului, nr. 7, Otopeni, jud. Ilfov

Iaşi

Str. Trei Fântâni, Şos Variantă Iaşi-Tomeşti,
jud. Iaşi

Brăila

Şos. Râmnicu Sărat, nr. 88, Lot 6/1/1/6/4, Clădire C9, ap. 2, jud. Brăila

Braşov

Str. Izvorului, nr.12, sat Tărlăungeni,
jud. Braşov

Timişoara

Calea Sagului, nr. 153,
jud. Timiş

Cluj

Str. Clujului, nr. 71, sat Sânicoară, com. Apahida,
jud. Cluj

Doriti mai multe informatii? Nimic mai simplu.

Incercati sa ne contactati folosind formularul sau datele din pagina de contact